Клиенти архив - МикроАкаунт

 • Пътстрой Габрово АД е предприятие специализирано в строежа и поддържането на пътища, пътни асфалтови настилки, включително пътно-ремонтни работи, пътни съоръжения, улични и паркови благоустроявания, производство на строителни и инертни кариерни материали, производство на асфалтови и бетонови смеси. Какви бяха потребностите на клиента при внедряването на  МАКС?

  Прочети повече

  Пътстрой–Габрово АД, строителство и поддържането на пътища, кариерни материали
 • Марели Системс ЕООД, гр. Благоевград, произвежда водогрейни котли, пелетни камини и пелетни горелки, предлагани в повече от 10 държави. Какви бяха потребностите на клиента при внедряването на  МАКС?

  Прочети повече

  Марели Системс ЕООД, производство на водогрейни котли
 • Трейдфарма ЕООД, гр. Нови Пазар, е модерно предприятие за производство на висококачествени плодови, зеленчукови консерви и замразени плодове и зеленчуци. В производството е внедрена НАССР системата в съответствие със Закона за храните. 


  Прочети повече

  Трейдфарма ЕООД, производство на плодови и зеленчукови консерви
 • „Керамика Бургас” АД, гр. Бургас, извършваща дейности по производство и продажба на строителни материали – глинени блокове за зидария /тухли/, бетон, арматурна заготовка, топлоизолационни плоскости от експандиран полистирен.

  Керамика Бургас АД, производство и търговия със строителни материали
 • Пристанище Варна е най-голямото и обширно българско пристанище, обработващо повече от 8 милиона тона товари годишно. Пристанището е удобен мост за товаропотоците между Европа, Русия, Украйна, Кавказ, Средна Азия, Средния и Далечен Изток. Там се обработват всички видове товари, включително и течни. Основна характеристика на пристанището е обработката на зърнени храни, контейнери, химични и генерални товари.

  Пристанище Варна ЕАД
 • artstroy_logo

  „Артстрой”, гр. Бургас, е строително-инвестиционна компания, която обхваща цялостния процес на строителството на имоти – от проектиране, строеж, довършителни дейности до реализацията им на пазара. Компанията се занимава с изграждане на жилищни и бизнес сгради, комплекси от затворен тип, хотели, еднофамилни къщи

  Артстрой, проектиране, строеж, реализация на недвижими имоти
 • „Инжстройинженеринг” ЕООД, гр. Варна, е член на „Инжстрой холдинг“ АД. Фирмата осъществява своята дейност на територията на страната и е специализирана в: строежи от транспортната инфраструктура – строителство, рехабилитация и реконструкция на пътища, производство на асфалтови смеси, производство на бетон и бетонови изделия, строителство на мостове, естакади, укрепване на свлачища, укрепване и изграждане на кейови стени, пристанищни съоръжения, както и строежи от благоустройствената инфраструктура и хидротехническото строителство – изграждане на водопроводи, канализации и хидротехнически съоръжения, изграждане на благоустройствена инфраструктура.

  Инжстройинженеринг ЕООД , Строителство
 • От 1995 г. до момента „Агромах” , гр. Благоевград, участва в изграждането като изпълнител и подизпълнител на пътища, канализационни и водни съоръжения, инфраструктурни обекти, строителство на административни, производствени и жилищни сгради с национално и регионално значение. Едновременно с това фирма „Агромах” се насочва към добив, производството и продажба на инертни материали, бетонови смеси и циментови разтвори.

  Агромах , Инфраструктурно строителство
 • „Булметал“ ООД, гр. Гурково, е основен производител в България на широка гама от размери и видове метален амбалаж за хранително-вкусовата, химическата, млекопреработвателната и козметичната промишленост.

  Булметал ООД , Производство и реализация на метален амбалаж
 • Разположена в централната част на гр. Стара Загора, МБАЛ „Св. Иван Рилски“ разполага със 75 легла, разпределени в 7 отделения: акушерство и гинекология, ортопедия и травматология, обща хирургия, съдова хирургия, вътрешни болести с профил гастроентерология, очни болести и ушни, носни и гърлени болести и сектори по анестезиология, неонатология, урoлогия, отделение за образна диагностика, съвременно оборудвани клинична лаборатория, микробиологична и патохистологична лаборатории.

  МБАЛ „Св. Иван Рилски“ , Многопрофилна болница за активно лечение