Партньори архив - МикроАкаунт

 • MACS работи със система за управление на бази данни Cache на американската компания InterSystems Corp.

  Основана през 1978 г. и базирана в Кембридж, Масачузетс, днес InterSystems  има офиси в 22 страни по света и предлага на своите клиенти високотехнологичната обектно ориентирана база данни Cache.

  InterSystems Corporation , Управление на бази данни Cache
 • Kasto-header-logo

  KASTO е германски производител на автоматизирани металообработващи и складови системи, използвани от фирми по цял свят от индустриални сектори като: производство и дистрибуция на метали, машинопроизводство и автомобилостроене. MACS има изграден и успешно работещ интерфейс с автоматизирана система за складиране на метали на KASTO.

  KASTO, Автоматизирани металообработващи и складови системи
 • ТЕМПУС 2000 ООД – Професионални ИТ решения и услуги,  асемблиране на компютърни системи, консултации и продажби на офис техника

  ТЕМПУС 2000 ООД, Консултации и продажби на офис техника
 • АРДЕС Информационни Технологии ЕООД се занимава с продажбата на нови и втора употреба лаптопи, геймърски компютри и бизнес компютри, хардуерно оборудване, таблети, смартфони, мрежово и сървърно оборудване, софтуер и свързаните с него услуги.

  АРДЕС Информационни Технологии ЕООД, хардуерно оборудване
 • Фабрика за електронни везни Бимко е най-големият производител в България на търговски електронни везни. Специализирана е в теглоизмерването и произвежда електронни везни с обхват от милиграми до стотици тонове. „Бимко“ ООД има пълни гами от търговски, платформени, висящи, автомобилни, технически и специални, аналитични и прецизни, везни за хранително-вкусовата промишленост, взривозащитени и медицински везни.

  Бимко ООД , Производител на електронни везни
 • „РЕГИАНА” ЕООД е фирма специализирана в извършването на услуги, които да създават условия за информационното обслужване на фирмите. Организира доставката на интернет, в това число на трудно достъпни места през сателитен спътник, видеонаблюдение – независимо от обема на обекта, чрез алтернативни източници на енергия стабилизира електрозахранванията на обектите, организира дистанционен достъп на управление. Хардуерно и софтуерно обезпечение.

  Региана ЕООД , Информационно обслужване на клиенти
 • Фирма ГАБКОНСУЛТ е млада и амбициозна фирма в областта на информационните     технологии със седалище в град Габрово, с основни предмети на дейност:
  – отдаване на презентационна и мултимедийна техника под наем;

  – абонаментна поддръжка и ремонт на компютърна и офис техника и софтуер, системи                за видеонаблюдение, телефонни централи, структурни кабелни системи;
  – подготовка на документи за участие в конкурси и обществени поръчки по ЗОП;
  – изработка и оптимизация на web сайтове;
  – обучения и консултации;
  – продажба на компютърна и офис техника и софтуер /нова и втора употреба/;
  – продажба и зареждане на консумативи.
  ГАБКОНСУЛТ , Информационни технологии